Chaos in mijn hoofd!?!?!?!

Ken je dat? …

Dat je het even niet meer weet?

Dat het allemaal te veel wordt?

Dat je hoofd overloopt?

Herkenbaar?

Voor mij wel. Afgelopen woensdag had ik het nog. Het was de eerste lesdag van het dit schooljaar. Ik zit in het 2e jaar van de therapeuten-opleiding. Sinds maart alleen online les gehad en nu weer op de locatie. Er kwam zoveel informatie op me af en iedereen zat er nog meer bij te doen dat ik het echt even niet meer zag. Het duizelde me.

Wat moet ik nu doen, waar loop ik mee achter, wat voor komend jaar??? Pfffff en dat allemaal door elkaar. Ik had al een vragenlijstje gemaakt, maar die moesten we aan iemand anders vragen. In gedachten heb ik even een time-out genomen. Mijn vragen die opkwamen opgeschreven en besloten er thuis verder naar te gaan kijken. Het komt goed. Vorig jaar is het ook gelukt en dit jaar gaat het ook lukken

Gisteren alles na gekeken en vandaag alle vragen die nog overbleven gemaild naar de opleiding. Dit geeft rust. Ik merk ook gelijk dat het rustiger in mijn hoofd is. Op de blog schrijven na dan. Maar nu ik het onderwerp weet “Chaos in mijn hoofd” komt dit ook goed. Ik krijg zelfs een beeld voor een tekening in gedachten. Toch handig als je een beeld-denker bent.

Nu kan je misschien denken, jij heb makkelijk praten: even ordenen en het is over, maar bij Ik heb altijd CHAOS!!! Of ik heb dit zo vaak, dat ik er niet goed van wordt. Wat moet ik dan?

Verlang jij naar meer rust in je hoofd. Zodat het overzichtelijk wordt? Doe de minitraining met balanstest van TotalBalance om te kijken hoe jij er voorstaat.

Of neem contact op met mij voor een gesprek.

#chaosinmijnhoofd #hoewordikditdebaas #ordenen #caoching #rust

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>