Wat zijn jouw dromen? En leef je ook je dromen?

Als kind zijnde hebben we zoveel dromen. Over wat we later willen worden van beroep, welke avonturen we gaan beleven, wat we allemaal gaan maken of ontdekken en ga zo maar verder. 

Als we ouder worden vragen we ons ook af wat voor dromen God voor ons heeft?

Hoeveel van die dromen die jij als kind had heb je waargemaakt?

Zelf droomde ik op mijn zestiende om modeontwerpster te worden. Ik schreef me in voor de Mode- en Kledingopleiding en daar werd mijn droom gelijk om zeep geholpen. Ik was in de ogen van de docenten niet goed genoeg. Ik koos al snel de economische richting en stapte af van mijn droom als modeontwerpster. 

Toen ik heel klein was droomde ik van juf worden. De koeien van mijn opa waren heel gewillig (ze stonden vast in de stal) en luisterde braaf. Ik haalde dus een andere droom uit de kast en ging naar de leerrarenopleiding economie. 

Een tijd lang heb ik echt het gevoel gehad dat dit de reis die God voor mij had bestemd. Ik dacht echt dat ik op mijn bestemming was aangekomen.

Toch bleef het knagen. De creativiteit wilde stromen, maar zat goed weggestopt.  Het gevolg is dat ik vastliep, want ik had reisdoel nog niet behaald.

Inmiddels ben ik verder op reis gegaan. Heb ik mijn creativiteit weer terug gekregen en ja tijdens mijn trainingen mag mijn juf-droom er ook zijn. Mijn einddoel is nog niet bereikt en dat is prima, in ben op reis.

Hoe zit het met jou dromen. Leef jij je droom, je eigen droom of heb je hem vervangen door iets anders? Misschien door de droom van je ouders, van je partner of van de maatschappij. We voldoen graag aan de verwachtingen van anderen, maar lopen daarbij de kans om onze eigen droom mis te lopen.

Wil jij je droom leven? 

Wil jij echt je droom uit laten komen?

Ga dan mee op reis om jouw droom te gaan leven.

Doe mee met de challenge Leef Jouw Droom en ga de reis aan.


Datum: 15 tot 19 januari

Wat kan je verwachten:

  • 5 dagen lang 
  • elke dag een mail
  • elke dag een uitdaging
  • elke dag een video
  • elke dag een Bijbeltekst
  • en je resultaten mag je delen onder de post van de dag.

Is dit iets voor jou? Ga je mee op reis?

>