Jeannet is ...!

een christelijke, integratieve en creatieve coach en trainer

Jeannet kijkt naar wat jij nodig hebt en past daar de counseling en coaching op aan.

Je kan me kennen van

  • Jeannet Counseling & Coaching
  • JCC Methode
  • Atelier Pracht Vrouw
  • Atelier Chloë
  • Christelijk Creatief Coachen
  • Creatief ontspannen
  • Total Balance
  • Groundwork
  • TRE

Waar het bij Jeannet Counseling & Coaching over gaat

Samen gaan we  aan het werk om jou dichter bij jezelf te brengen. Om jezelf en je passies te ontdekken. Als je dan weet waar je blij van wordt dan uitvinden hoe je dat gaat toepassen in je leven. Zodat je een passievol leven gaat leven.

We werken op christelijke basis.

De middelen die we gebruiken zijn;

- Integratief (wat past bij jou en jouw situatie)

- Creativiteit als dat van toepassing is


Hoe Je Weer In Je Kracht Komt Te Staan, Zonder Moeten, Maar Met Willen

(mijn beste 3 artikelen waarmee je snel resultaat haalt)

...
...
...

Hoe ben ik gekomen waar ik sta

Hoi,

Ik ben  Jeannet van Bruchem

Altijd ben ik benieuwd geweest naar het verhaal van anderen en heb er ook vele mogen horen. Doordat ik mensen echt verder wilde helpen ben ik het docentenvak ingegaan. Het mooiste aan mijn werk vond ik het begeleiden van de jongeren die al heel wat hadden meegemaakt tot jongvolwassenen die de maatschappij in konden.

Inmiddels begeleid ik als coach mensen in mijn eigen praktijk.

Jeannet van Bruchem

Waarom counselor/coach?

Ik geniet ervan om mensen dichter bij zichzelf te zien komen. Die daardoor meer zelfvertrouwen, rust en balans krijgen. Die daar ook naar gaan handelen en zichzelf durven te laten zien. Door eigen ervaring weet ik wat burn-out, overwerkt of overspannen met je doet. Het maakt je klein, onzeker en bang, maar door coaching en therapie ben ik weer in mijn kracht komen te staan, heb ik balans gevonden en rust. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en heb ik de stap kunnen maken om te gaan doen wat ik het liefste doe. Mensen dichter bij zichzelf en bij God brengen. Mensen begeleiden op de weg van heel wording. Ik gun het jou ook dat je gaat doen wat echt je passie is, omdat je zo dichter bij jezelf bent en daardoor meer van het leven gaat genieten.

Waarom Trainer?

Ik zie heel veel coaches die moeite hebben in hun praktijk. Die niet weten hoe ze creativiteit in hun sessies kunnen gebruiken. Ik zie de angst, terwijl het een hele mooie manier is om dichter bij de kern te komen. Dit gun ik alle cliënten en daarom begeleid ik graag de coaches zodat ze dit kunnen doorgeven. Hoe mooi zou het zijn als iedereen dichter bij zijn of haar gevoel kan komen op een creatieve manier.

Ervaring

Ik mag al weer een poosje mensen begeleiden en dat doe ik met veel plezier. Ik kijk wat bij de cliënt past en ga daarmee aan de slag. Door mijn achtergrond als docent, mijn opleidingen tot coach, mijn creativiteit en christen zijn, maakt mij tot wie ik ben en helpt mij om cliënten te begeleiden.

Door mijn werk in het onderwijs heb ik vele studenten verder kunnen helpen. Een collega vertelde mij: doordat ik mijn studenten coachten, ze verder kwamen en hun diploma haalden. Dat je ze echt zag groeien. Voor mij was het heel natuurlijk om de studenten te coachen en dat een collega dit ziet en benoemt doet mij veel.

Verder ben ik vele jaren betrokken geweest bij het pastorale team van het Flevo Festival. Ik genoot ervan als ik een stukje mocht oplopen met deze mooie mensen. Zien dat ze zichzelf leren ontdekken, dat ze groeien en tot bloei komen.

Opleiding

Heel lang heb ik mogen oefenen en in 2019 heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga voor het vak van Counselor en Coach.

In 2019 heb ik TotalBalance Basis Coach Training gehaald.

In 2021 heb ik TotalBalance Senior Coach Training gehaald. Met de thema’s Angst, stress & burn-out, Hooggevoeligheid, Hoogbegaafdheid en Gezond leven

In 2021 heb ik bij Groundwork de Christelijke Integratieve coach opleiding behaald.

In 2022 heb ik mijn TRE provider schap gehaald. Trauma- en stress reducerende oefeningen

Waarom ik?

Vanuit mijn ervaring en opleiding wil ik jou begeleiden in het bewust worden van wie je echt bent, waarin jij uniek bent, zodat je weet wat bij je past en wat niet. Dat je inzicht krijgt in jouw passie(s) en dromen, zodat je van binnenuit gemotiveerd raakt voor de doelen die je stelt.

Ik leef mijn belofte!

Ik leef nu een leven waar ik blij van word en vol met passie(s). Ik ben counselor en coach voor cliënten die een één op één begeleiding willen. Ik ben coach en trainer met online trainingen. Met beide breng ik mensen dichter bij zichzelf, zodat ze hun passies ontdekken. Hierdoor mogen ook zij meer van het leven genieten. Elke dag weer.


Elke dag meer genieten

Leef daardoor je leven met passie en blijdschap

>