Krijg je dromen Helder!

samen met God ontdekken wat jouw dromen zijn

Krijg je dromen helder met creativiteit

  • Wat houd je tegen om je dromen te ontdekken?
  • Wat houd je tegen om te dromen?
  • Waarom zijn ze nog geen werkelijkheid?
  • Wat houd je tegen om je dromen uit te laten komen?
  • Wat heb jij nodig om ze uit te laten komen?

Om jou te helpen heb ik 3 werkvormen geschreven die jou helpen om je dromen helder te krijgen. 


Hierom wil jij het e-book hebben. 

Voordeel 1

Je wilt nu echt je dromen weten en waar maken

Voordeel 2

Je gaat op ontdekkingsreis welke droom en of passie bij jou hoort

Voordeel 3

Je ontdekt welke stappen je vandaag al kunt zetten. 

Ik ben Jeannet van Bruchem trainer en coach op christelijke grondslag met creativiteit.

Ik help Christelijke vrouwen om weer passievol te leven d.m.v. creativiteit, zodat zij energie en liefde gaan ervaren en uitdelen.

Ik weet hoe het is om mijn dromen niet te volgen. Heel lang had ik een vaste baan als docent en daar gaf ik al mijn energie aan. Het gevolg was dat ik burn-out raakte, want het had mijn passie niet meer. Pas toen ik thuis kwam te zitten en rust kreeg, brak voor mij de tijd aan om echt na te denken over mijn dromen en ze ook te gaan leven.

Wat ben ik blij dat ik de omslag hebt gemaakt en coach en later ook trainer ben geworden. Deze droom had God al heel lang in mijn hart gelegd en nu was de tijd daar dat ik hem ook werkelijkheid heb laten worden

Jeannet van Bruchem

Testimonials

Ronald Tol

Ik twijfelde de laatste tijd of de stappen die ik heb gezet wel de juiste waren in het starten van mijn eigen onderneming. Door het e-Book "dromen helder krijgen" dat ik heb gelezen. Krijg je stap voor stap een duidelijk beeld van wat je droom / dromen zijn. Dit geeft rust en overzicht om je droom na te gaan leven.

Ben super blij dat dit boek toevallig op mijn pad kwam en mij nu sterker heeft gemaakt in het maken van de juiste keuze die ik nog druk aan het ontdekken ben.

Van droom naar realiteit met jezelf en de signalen van onze vader.

Diana Bijlsma

Iedereen heeft dromen!

Ja dat is makkelijk gezegd, maar ja, hoe vind je die? Om te weten wat je wilt en je dromen helder te krijgen, dat valt nog niet mee. In dit prachtige e-Book legt Jeannet de 3 werkvormen om je dromen helder te krijgen super duidelijk uit. Het nodigt uit om gelijk aan de slag te gaan. De tweede werkvorm was voor mij een eye-opener. Dit e-Book heeft voor mij dan ook eeuwigheidswaarde, voor als ik weer eens afdwaal. Ik zou niet wachten, maar gelijk dit e-book downloaden. 

Dank je wel Jeannet.

Patricia

Op een mooie en eenvoudige manier wordt je als het ware bij de hand genomen en ga je op reis. Echt iets voor een beelddenker, zoals ik dus, is dit een hele mooie methode.
Vooral de moodboard opdracht sprak mij erg aan. Even simplistisch knippen en plakken en de prikkels om je heen loslaten voelde erg bevrijdend.

Bedankt Jeannet dat je dit met ons hebt willen delen!

Leontine

In dromen zit levenskracht, en dat is precies waarom Jeannet ons weer in contact wil brengen met wat we diep van binnen verlangen voor ons leven. In drie werkvormen helpt ze om samen met God onbewuste passie bewust te maken, orde in de chaos van verlangens of ideeën te scheppen, en door verbeeldingskracht buiten de de gewone kaders te denken.

Ben je op zoek naar jouw droom voor je leven? Probeer het eens uit.

>