Samen uitdagingen aangaan

Al heel lang wil ik met anderen iets doen met creatief coachen. Samen ontdekken hoe je dat kan doen en uitproberen. Alleen er kwam niets van. Ik wist wel iemand die het ook wilde, maar toch…. In september deed ik mee aan de Bijbel Business Boost en ik trok de stoute schoenen aan door een challence aan te gaan. Ik zet de Christelijk Creatief Coachen Facebookgroep op.

Oké dat is stap één en nu verder…. Al redelijk snel waren we met een groepje van drie en zetten we elkaar aan om dingen te doen. Voor mij ook dingen die ik heel eng vind. Wat kan ik nu eigenlijk? Zij zijn veel creatiever, veel beter? Wie ben ik nu eigenlijk dat ik denk dit wel te kunnen? Allemaal stemmetjes die in mijn hoofd speelden. Toch moest ik ook met drie onderwerpen komen. En er filmpjes van maken om in de groep te delen.

Het is begin is er en het eerste filmpje staat in de groep. Ben ik er helemaal blij mee? Nou niet echt, ik zit te draaien met mijn ogen, kom niet de hele tijd vloeiend uit mijn woorden, maar het is wat het is. Natuurlijk heb ik de eerste 10 filmpjes weggegooid en was dit denk ik de beste.

Als ik niet de groep was begonnen en niet twee mooie dames had om de groep vorm te geven, dan was er nog niet veel gebeurd. Juist omdat we elkaar enthousiast maken en er samen voor gaan komen we verder. Dit is voor mij een leerpunt. Ik heb de laatste jaren zo geleerd om het maar alleen te doen, maar heb ook gemerkt dat ik dan vast kan lopen en er heel lang over kan doen. Als je samen bent, dan moet je wel vooruit en om eerlijk te zeggen geeft dat een heel goed gevoel.

Ik wens jullie allemaal mensen om je heen waarmee je samen verder kan komen dan alleen.

Over de auteur

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>