Creatief Ontspannen

Afgelopen zomermaanden draaide de online training Creatief Ontspannen.

Het was zo leuk om te doen, dat hij zeker gaat terug komen. Dus houdt de website in de gaten.

Voordelen van creatief ontspannen:

 • Rust in je hoofd
 • Tijd voor jezelf
 • Ontspanning
 • Plezier
 • Genieten
 • Betere partner, ouder, kind, collega, vriend(in) etc.

Mijn verhaal

Jaren geleden liep ik bij een psycholoog omdat ik teveel ballen in de lucht aan het houden was. Ik raakte overspannen. Zij raadde mij aan om creatief bezig te gaan zodat ik rust kon vinden. Ik kreeg een krant van haar met mini-advertenties en daar vond ik een creavak, een creatieve vakantie. Ik belde met degene die het organiseerde en toen het gesprek was afgelopen had ik geboekt. Dat ging zo snel dat ik even verbaasd was, maar het was mijn beste beslissing. In die vakantie leerde ik te genieten van het schilderen, het kijken en nog eens kijken. Het veranderde echt mijn blik op mijn omgeving. Heerlijk vond ik het om weg te dromen terwijl ik aan het schilderen was.

Deze vakantie heeft ervoor gezorgd dat ik anders naar mijn omgeving ging kijken en nog belangrijker naar mezelf. Ik had te horen gekregen dat ik niet creatief was en tijdens deze vakantie werd ik aangemoedigd om het gewoon te doen en te genieten. Helemaal gaaf als je dan ook nog complimentjes krijgt.

Door opmerkingen van docenten was mijn creativiteit op slot gegaan. Heel veel jaren, maar tijdens die zomer kwam er verandering in. Hier ben ik zo blij mee. Dit wil ik nooit meer kwijt. Juist als ik het druk heb weet ik dat ik tijd moet maken om te genieten en te creƫren.

Ook jij kan op een creatieve manier ontspannen en genieten.

In zes weken leer jij hoe je creativiteit kan inzetten om je meer te ontspannen waardoor je ook meer gaat genieten.

Details:

 • 6 weken lang
 • start ?????
 • Elke week een nieuw thema
 • Elke week filmpje(s), uitleg, werkbladen, verdieping, Bijbelse inspiratie en mogelijkheid tot vragen
 • Bijna elke week een coachcall via Zoom
 • Facebookgroep

Misschien denk je nu, maar dan moet ik heel veel materiaal aanschaffen. Dat is niet nodig. Je kan werken met wat je in huis hebt. A4 papier, pennen, potloden, kleurpotloden, viltstiften, waterverf, lijm/plakband enz. Kijk eens wat je nog heb staan of spullen van je huisgenoten die het niet gebruiken en natuurlijk ook materialen uit de natuur. Natuurlijk mag je ook met verf, klei of stoffen aan de slag, net waar jij blij van wordt.

Wil je op de hoogte gehouden worden of heb je vragen? Neem dan contact met me op.

Select Testimonial
>