Even voorstellen

Mijn naam is Jeannet van Bruchem (1973). Geboren en getogen in het mooie dorp Giessenburg in de Alblasserwaard.

Altijd ben ik benieuwd geweest naar het verhaal van anderen en heb er ook vele mogen horen. Doordat ik mensen echt verder wilde helpen ben ik het docenten vak ingegaan. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken in het MBO onderwijs. Daar werkte ik vooral met leerlingen waarvan velen een emotionele rugzak hadden. Het mooiste aan mijn werk vond het begeleiden van deze jongeren tot jongvolwassenen die de maatschappij in konden.

Mensen omschrijven mij als: eerlijk, oprecht, betrouwbaar, betrokken, een luisterend oor en oog voor de medemens.

Waarom coach

Ik geniet ervan om mensen dichter bij zichzelf te zien komen Die daardoor meer zelfvertrouwen, rust en balans krijgen en daar ook naar gaan handelen en zichzelf durven laten zien. Door eigen ervaring weet ik wat burn-out, overwerkt of overspannen met je doet. Het maakt je klein, onzeker en bang, maar door coaching en therapie ben ik weer in mijn kracht komen te staan, heb ik balans gevonden en rust. Ik ben dichter bij mezelf gekomen en heb ik de stap kunnen maken om te gaan doen wat ik het liefste doe. Mensen dichter bij zichzelf en bij God brengen. Mensen begeleiden op de weg van heel wording. Ik gun het jou ook dat je gaat doen wat echt je passie is, omdat je zo dichter bij jezelf bent en daardoor meer het leven gaat genieten.

Jeannet van Bruchem Christen coach Jeannet Counseling en Coaching in Giessenburg

Ervaring

Door mijn werk in het onderwijs heb ik vele studenten verder kunnen helpen. Een collega vertelde mij: doordat ik mijn studenten coachten, ze verder kwamen en hun diploma haalden. Dat je ze echt zag groeien. Voor mij was het heel natuurlijk om de studenten te coachen en dat een collega dit ziet en benoemt doet mij veel.

Verder ben ik vele jaren betrokken geweest bij het pastorale team van het Flevo Festival. Ik genoot ervan als ik een stukje mocht oplopen met deze mooie mensen. Zien dat ze zichzelf leren ontdekken, dat ze groeien en tot bloei komen.

Opleiding

Heel lang heb ik mogen oefenen en in 2019 heb ik de knoop doorgehakt. Ik ga voor het vak van Counselor en Coach.

In 2019 heb ik TotalBalance Basis Coach Training gehaald.

In 2021 heb ik TotalBalance Senior Coach Training gehaald. Met de thema’s Angst, stress & burn-out, Hooggevoeligheid, Hoogbegaafdheid en Gezond leven

In 2021 heb ik bij Groundwork de Christelijke Integratieve coach opleiding behaald.

Groundwork Christelijke Intergratieve Coaching en Therapie. Christelijke hulp
Giessenburg

Eigen praktijk

In het voorjaar 2020 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk. Ik ben aangesloten bij het netwerk van TotalBalance en volg ook 2 keer per jaar de bijscholing van TotalBalance.

De praktijk heb ik in Giessenburg.

Jeannet Counseling en Coaching, christelijke hulp in Giessenburg

Waarom ik?

Vanuit mijn ervaring en opleiding wil ik jou begeleiden in het bewust worden van wie je echt bent, waarin jij uniek bent, zodat je weet wat bij je past en wat niet. Dat je inzicht krijgt in jouw passie(s) en dromen, zodat je van binnenuit gemotiveerd raakt voor de doelen die je stelt.

Drieƫenheid Christelijke Counseling en Coaching