Ben jij zo druk bezig en wil je meer

bewust zijn van elke dag

zodat je meer geniet

met de bijbel in je hand

Schrijf je nu in voor de Meer Genieten Challenge 

van 11 tot 15 september 2023

Het kinkt zo simpel.

ELKE DAG MEER GENIETEN.

Hoe komt dan toch dat veel mensen aan het einde van de dag denken: "Zo deze dag zit er ook weer op".

Het 'leven van alle dag' slokt je op. Het lijkt net of het je overkomt en dat je er niets aan kunt doen. 

Dat is echter niet waar. Jij kunt er iets aan doen

Neem je leven weer in eigen handen en kies bewust voor wat jij wilt. 

Het eerste waar je voor kunt kiezen is MEER GENIETEN.

In mijn baan in het onderwijs was het op het einde heel erg moeilijk om nog te genieten. Ik bleef maar werken en doorgaan en leefde van vakantie tot vakantie, want dan kon ik bijkomen. Het gevolg was dat ik onderuit ging en thuis kwam te zitten. Ik het begin kon ik echts niets.  Nadat ik een beetje bij was gekomen ben ik bewust gaan genieten van de kleine dingen die ik zag, hoorde, ervaarde en beleefde. Ik dankte God voor al die dingen waar ik van mocht genieten.  Het thuis komen zitten was niet leuk, maar achteraf gezien het beste wat me kon overkomen. Ik geniet nu veel meer en doe de dingen waar ik blij van word.

Wil jij ook meer genieten, dan daag ik je uit om mee te doen aan de challenge MEER GENIETEN

Datum: 11 tot en met 16 september

Wat kan je verwachten:

  • 5 dagen lang 
  • elke dag een mail
  • elke dag een uitdaging
  • elke dag een video
  • elke dag een Bijbeltekst
  • en je resultaten mag je delen onder de post van de dag.

Is dit iets voor jou? Ga je de uitdaging aan?

>